Zvijezda HRT-a: Joško Jeličić bez dlake na jeziku o Sammiru?

Foto: Snimka zaslona

Kontroverzni nogometni sukomentator Hrvatske televizije, bivši igrač Hajduka te Dinama, Joško Jeličić, u još jednoj sportskoj emisiji Stadion pokazao je koliko zapravo može biti oštar, neki ga zovu i čovjekom “bez dlake na jeziku.”  Naime, kako smo već pisali ”Jela” je najprije pohvalno govorio o utakmici između Osijeka i Rijeke (2:3), s pravom budući kako se doista radilo o sjajnoj utakmici, ljepotici ovog kola HNL-a,  a onda je nahvalio junaka spomenutog derbija, igrača Rijeke Franka Andriješevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ponovno je pokazao zašto se toliko priča o njemu. Dečki koji želite postati nogometaši, pogledajte njegov nastup. Neka vam bude primer. Igra bez lopte, okidač je za presing i završava akcije. Nevjerojatno inteligentan igrač. Kažu da je spor, da nema dribling, da nema pregled igre, a nije to baš tako…”, rekao je Jeličić, koji smatra da u ovakvom izdanju u HNL-u Rijeku ne može pratiti nitko, pa ni aktualni prvak – Dinamo. Naprotiv, Jeličić tvrdi da je Andrijašević efikasniji nego cijeli vezni red Dinama, posebno je apostrofirao povratnika Sammira, s čijim trenutnim fizičkim stanjem nije oduševljen.  Naravno, kako je Jeličić ipak porijeklom iz Dalmacije tako je, tvrde neki, njegov temperament vrlo izražajan te nerijetko govori ono zbog čega se kasnije na neki način kaje.

Bivši nogometaš ne vjeruje da će se Sammir vratiti na razinu kakvu je nekoć imao, dok ga nisu “pokvarili” noćni izlasci i poveće količine alkohola. “Sammir po mojoj procjeni ima pet do sedam kilograma viška. Sreća da su danas takvi elastični dresovi. Čini mi se da neće brzo doći u formu…”, poruka je Jeličića, koji je i ranije znao griješiti u procjenama te se zbog toga morao javno ispričavati igračima koje je vrijeđao.

Podsjetimo se, prije dva mjeseca Joško Jeličić se javno ispričao, na HRT-u, dvojici igrača Dinama, Pivariću i Schildenfeldu, sada je eto na neki način, iako nije riječ o klasičnoj uvredi, uvrijedio i trećeg Dinamovca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je kraj Dinamove sezone i iskoristio bih situaciju za ispriku dvojici dinamovaca, Pivariću i Schildenfeldu, koje sam pretjerano kritizirao nakon Seville. Pretjerao sam, nisam imao namjeru i ispričavam im se. Kritike su u redu, ali uvrede na osobnoj razini nisu. Pivarić se pokazao kao bolja osoba nego što sam ja komentator. Tu sam kako bih komentirao isključivo nogomet…”, ispričao se u prosincu Dinamovim igračima bivši Dinamovac Jeličić.

Naime, Jeličić je nakon utakmice Lige prvaka Dinama protiv Seville bio oštar prema Pivariću i Schildenfeldu, ali ipak im se kasnije javno, na HRT-u, ispričao, dakle, ispričao se u istoj emisiji u kojoj ih je ”uvrijedio.”

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li se i na koji način morati ispričavati i Sammiru?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.