5 ideja kako iskoristiti vruće dane za provod s obitelji

Foto: GettyImages

Topli ljetni mjeseci idealna su prilika za druženje s obitelji i prijateljima te zbližavanje s djecom. Pripremite li se ranije i pogledate ponudu u svom gradu, možete najmlađima osigurati zabavno ljeto uz razne radionice, igraonice, predstave ili kampove.

Posjet obali

Većina obitelji s djecom zaputit će se prema jadranskoj obali.

Obzirom na gužve u turističkoj sezoni, za put pripremite dovoljne količine sokova, vode i grickalice za djecu. Zajedničko druženje uz fešte, kupanje, ronjenje i sladolede, začinite posjetom lokalnim znamenitostima. Djeci će ostati uspomene, a ujedno svi zajedno možete naučiti kulturne i povijesne zanimljivosti o gradu koji posjećujete.

Parkovi prirode i Nacionalni parkovi

Osvježenje od vrućine možete potražiti diljem Hrvatske u zelenilu i na svježem zraku.

Preko Slavonije, Zagorja, Gorskog Kotara do Dalmacije uživajte u prirodi i aktivnostima kao što su planinarenje, vožnja biciklom, odbojka ili trčanje.

Više ideja kako najbolje iskoristiti ljetne dane pronađite na Frendica.hr!

Narod.hr nastoji objektivno informirati javnost o svim važnim temama iz Hrvatske i svijeta i onim temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima. Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati vas o najvažnijim događajima potrebna nam je Vaša pomoć. Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr