Borba za prvi trofej sezone, Dinamo protiv Rijeke, Bjelica poručio: ‘Još nas boli poraz u finalu Kupa’

Foto: fah

Nogometaši Dinama sutra od 20 sati na Maksimiru otvaraju i službeno novu sezonu utakmicom protiv pobjednika Kupa Hrvatske – Rijeke. Utakmicu Superkupa između hrvatskog prvaka i s druge strane osvajača Kupa prenosit će na drugom programu i Hrvatska televizija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko pobjedi osvojit će i prvi trofej u novoj sezoni, utakmicu protiv Rijeke najavio je trener Dinama Nenad Bjelica.

“Željno čekamo utakmicu, još nas boli poraz od Rijeke u finalu Kupa. Rijeka je bila bolja, više je željela, i to nam je motiv više. Dobro smo se pripremili, iako nismo kompletni. Danas još imamo jedan trening i sutra ujutro drugi, pa ne znam tko će sve biti na raspolaganju. Dilaver sigurno neće igrati, nema ga 10-15 dana, a nema ni Moharramija. S Theophilom situacija nije jasna. No imamo dovoljno igrača, a tko god zaigra, samo tražim da pruži sve od sebe.”

Bjelica tvrdi da se momčadi dobro poznaju, neće biti iznenađenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“I kod njih i kod nas nije bilo previše promjena u sastavu, transfera. Gledali smo Rijeku u pripremama, i oni su vjerojatno naše utakmice. Pobjeda protiv našeg najvećeg suparnika zadnjih godina u Hrvatskoj puno bi nam značila, dodatni vjetar u leđa uoči puno utakmica i gustog programa koji nas čeka. U dobrom smo stanju.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.