Site icon narod.hr

Zdravi drobljenac s breskvama i jabukama

Zdravi

Foto: Slatki svijet

Slatki svijet donosi brz, jednostavan i zdrav recept – Zdravi drobljenac s breskvama i jabukama. Piše Renata Mavrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Zapečene tortilje sa sirom i breskvama

Sastojci:

Voćni sloj

Mrvičasti sloj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema:

Breskve i jabuke narežite na veće komadiće i pomiješajte s cimetom. Prebacite u posudu za pečenje. Pomiješajte zobene pahuljice, ulje i šećer i pospite mrvice na vrh voćnog sloja. Pecite drobljenac u pećnici na 200°C 30 minuta dok mrvice ne dobiju zlatnu boju. Poslužite drobljenac topao.

Savjet: Uz njega možete poslužiti zdravi sladoled. Sladoled napravite mikasajući 3 smrznute banane s malo punomasnog kokosovog mlijeka u kremastu teksturu omiljene ljetne poslastice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zdravi drobljenac s breskvama i jabukama je topao, mirisni voćni “crumble” kolač, savršeni niskokaloričan desert. Uživajte!

> Kolač s jabukama i rogačem
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version