Hrvatska zaslužuje bolje

Foto: Glas Koncila

Komentar čitatelja

Ivan Miklenić: ‘Površan pogled na kandidacijske liste otkriva preveliku moć formalnih predsjednika političkih stranka’

kap-slap – 29.06.2020.

Bravo, komentar zaslužuje svaku pohvalu i trebao bi biti poticaj biračima da traže promjene, jer srž je u besmislici da predsjednik stranke slaže listu poslušnika i time provodi negativnu selekciju.
Uloga sabornika je da pita predsjednika ili tajnika stranke, kako treba glasovati u petak, a u međuvremenu može ići u ribolov, ako je zadovoljio materijalne apetite.
“Mogu li oni, koji nisu sposobni procijeniti realno čak ni svoje izglede na izborima, uopće realno vidjeti hrvatsku političku, gospodarsku, socijalnu, kulturnu i inu scenu? Je li moguće da je osobna pohlepa za povlasticama u hrvatskom društvu toliko snažan pokretač za tolike da pokušavaju ući u Hrvatski sabor? Tko ulazi u politiku radi svojih interesa, već je učinio štetu Hrvatskoj i hrvatskomu društvu.”
Hrvatska zaslužuje bolje i više od ovoga što se trenutno nudi, a to bi bilo i moguće da se provede uljudna ali odlučna LUSTRACIJA , kao što su gotovo sve postkomunističke države provele.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: Glas koncila