Oni traže na vrbi grožđe

Komentar čitatelja

Miletić o LGBT aktivizmu: ‘Čemu laž da je tebi netko nešto uskratio? Uskratio si sam sebi svojim izborom!’

Nije u pitanju racio, već arogantna, zlonamjerna rabota. Tu nema sučeljavanja argumenata već poduprta globalnim totalitarizmom agresija na prirodu čovjeka. Ne iz razloga što znaju da su u pravu već što misle da mogu.

Oni traže na vrbi grožđe i nas optužuju što grožđa nema. Znaju oni da grožđa na vrbi nema ali, bitno da se vrti. Uostalom, za to su plaćeni. U EU postoji jedan službeni EU fond koji onima koji se izjasne homoseksualcima osigurava stipendiju i prednost pri upisu na fakultet. Nešto poput Titova fonda s tom razlikom što su tražitelji Titova fonda morali dostaviti neke potvrde a kod ovih je dosta samo izjava. Vjerojatno pored službenog fonda EU postoje i brojni neslužbeni no o tome više znaju Tomaševići i Benčići koji svake godine predvode kolone onih koji na vrbi traže grožđe.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: Fah (Fotomontaža: Narod.hr)