Politikanstvo

andrej plenković
Foto: Snimka zaslona

Komentar čitatelja

Plenković: Sprega između Vidović Krišto i Milanovića jasna je kao dan

– 13.11.2020.

Nevjerojatno da nakon svih argumentacija koja je o razlogu podnošenju interpelacije obrazlagala g-đa Krišto u saboru, premijer nije zadržao elementarno dostojanstvo, a ne komentirao ovako podlo, politikantski. Žalosno.
Mene uopće ne čudi ideologija koja je 1945. i nakon te godine činila ono što je činila. Pitam se bili bilo ikakve razlike, da se ne daj Bože stvore slični uvjeti, postupalo tako i danas.
Kad gledam danas one ljudske ruine na sudu, poput Barišića i Sanadera, i kad se sjetim da su bili gospodar naših života, bahati i ne dodirljivi, upitam se zar političari ne shvaćaju da moć nije vječna, da se kad tad zloporaba vlasti vrati poput bumeranga.
Ne znam, ali jamčim kad bi Sanader da imao prigodu film vratiti u nazad, i da si je mogao predočiti ono što ga čeka nakon njegove bahate nedodirljivosti, odrekao bi se i vila, i luksuznih automobila, luksuznih odijela, zrakoplova , finih restorana, i svih prerogativa koje ti nudi politička moć. Sanader sa 67 godina danas izgleda kao da Manolić. Rekao bi naš narod: Ima Boga!
Teško da ima i jedan čovjek koji kad bi Sandera sreo na ulici ne bi iz prijezira pljunuo na pod.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: fah