Protiv ….

pixabay

Komentar čitatelja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Hrvatskog katoličkog društva prosvjetnih djelatnika HDZ-u: “Ratificirate li IK, javno pozivam članstvo da nikada više ne glasuje za vas”

Miljenko Marić – 17.02.2018

Protiv sam nasilja nad ženama, bakama, majkama, suprugama, kćerima,djevojkama, djevojčicama i nerođenim djevojčicama!
Protiv sam nasilja nad muškarcima.
Protiv sam nasilja nad nerođenim dječacima.
Protiv sam nasilja nad djecom.
Protiv sam nasilja nad zdravim razumom i logikom.
Zato sam protiv ratifikacije ove tzv. Istanbulske konvencije jer se radi o totalitarnoj rodnoj ideologiji koja se revolucionarnim metodama nameće narodima.
Da bi laž postala “istinom” potrebno je dekonstruirati kulturu (jezik, govor), religiju, filozofiju, ontologiju, etiku, epistemologiju, logiku i biologiju kao osnovu identiteta čovjeka i dekonstruirati spol (muški i ženski) kao prirodnu datost, darovanost te uvesti “rod” kao društveni konstrukt koji se može po volji birati i mijenjati. Radi se o „prevrednovanju svih vrijednosti“ (F. Nietzche) u njihovom bitnom temelju i stvaranju “novih” temelja (progresivni fundamentalizam). Svijet kao bitno ljudski svijet (društvo, zajednica, narod, nacija, obitelj čovjek) mora imati temelj jer je bez toga čovjek bačen u ništavilo slučajnog postojanja i postaje branitelj mjesta od ničega ili „bitak na smrt“ (M. Heidegger). Ova kontrakultura je poseban projekt koji se politički uprisutnjuje u ovom našem vremenu kroz „gender“(rodnu) ideologiju. Ta ideologija se nastoji ostvariti metodama nametanja izvan demokratskih procedura, kroz medije i školski odgoj i to manipulacijama i dezinformacijama. Napad na dječju nevinost i dostojanstvo predstavlja pokušaj ili začinjanje novog totalitarizma protiv kojeg se moraju poduzeti određene mjere raskrinkavanja i u konačnici djelovanja koje je usmjereno sklanjanju takvih aktera sa političke pozornice zbog mogućih teških posljedica za život djece, obitelji i svakog prirodnog zajedništva (naroda, nacija, društava, država).
Ja ću svoju djecu štititi od indoktrinacije i laži kako nam je prezentira ideja o rodu kroz rodnu ideologiju (biranje roda i stalna fluktuacuja između raznih rodova koji su otklon od bioške stvarnosti), a spolnu (dez)orijentaciju žele pokazati kao normalnu, urođenu, prirodnu ili genetsku.
Tzv.”Istanbulsaka konvencija” je trojanski konj kojim se rod i rodnu ideologiju želi uvesti u nacionalno zakonodavstvo na osnovu eseistike, kvaziznanstvenim sociološkim metodološkim terminom (rod- gender) koji nema i ne može imati nikakav pravni učinak niti je juridički ili pravno zakonodavni termin. Žene se od nasilja ne štiti konvencijama, gramatičkim akrobatikom niti ideologijom nego jasnim i preciznim zakonodavstvom i nedvosmislenim i jasnim definiranjem problema i njihovih uzroka. Žene treba kao i sve ljude (pogotovo djecu) zaštiti od svakog nasilja i zlostavljanja svim mogućim zakonskim sredstvima i zakonodavnim aktivnostima.
Čovjek je slobodno biće koje bira činiti djela koja su dobra ili zla, a ne biće koje će nasilno ili misaono poništavati determiniranost svoje prirodne biološke datosti. Ako čovjek može birati rod, spol, orijentaciju onda je biće koje je determinirano i uvjetovano samovoljom ili kaotičnim (slučajnom) nužnošću trenutnih misli i osjećaja pa je samim time odnos dobra i zla suvišan kao i postojanje zakona, prava, normi, kazni ili nagrada. Takvom “filozofijom” sve što čovjek može činiti biva dobro, i to na način da se nekoliko njih koji imaju moć tako dogovore i drugima to nametnu kao dogmu, novi zakon. To se postiže kroz ideološku indoktrinaciju (obrazovanjem), neurolingvističkim programiranjem, pranjem mozga, masmedijskim novogovorom, političkom korektnošću i autocenzurom do konačne i željene promijene svijesti i savjesti ljudi. Rodna teorija je kvaziznanstvena, a rodna ideologija je totalitarna i protuljudska.
Nedamo vam našu djecu !

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miljenko Marić prof. filozofije i sociologije
otac petoro djece i jedne žene muž

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.