Spašavanje života

Foto: Snimka zaslona

Komentari čitatelja

Plenković: Nastavljamo s mjerom od 4000 kn, poduzetnicima ćemo osigurati likvidnost

Ako već želiš spašavat ljudske živote, prvo moraš izolirati skupinu koja najviše umire.
To su ljudi stariji od 70 godina, a posebno 75 godina. Prvo njih apsolutno izolirat, i mogu ići samo na svjež zrak u šetnju, i to koliko hoće. Organizirat volontere koji će brinuti za njih, ako su mogli BBB na početku korone, valjda može država to organizirati.
Zašto to nitko ne čini osim “strašne” Bjelorusije, Rusije i takvih država???? Koje btw imaju bolje zdravstvo organizirano i danas od UK i sličnih država….

Kada izoliramo starce, imat ćemo 80% smrti manje.
A onda i ostalo.
Ali život mora ići dalje, ne može biti apsolutni lockdown za apsolutno sve ljude.
I to na cijelom svijetu.

Robi, svaka čast!!! Bravo! I još jednom bravo!!! Tako jednostavno to o čemu pričaš, a tako očito da se upravo to ne želi napraviti (ne govorim samo o Hrvatskoj). Samo dio silne energije koja se ulaže u tolike restrikcije U CIJELOM SVIJETU bio bi dovoljan za ovo o čemu ti pričaš. Postoji tisuću načina kako se koncentrirati na zaštitu starijih i ugroženih skupina, upravo ići njima, uz naravno sve mjere zaštite, a ne suprotno od toga izolirati ih – pa sam osjećaj da se brine za njih bi ih preporodio i sačuvao, kao što ih i osjećaj napuštenosti srozava i ubija! Pa neće se ta potrebna energija za brigu o ugroženima imati tako da doslovno ugušiš svu snagu u ljudima koji su zdravi i vitalni, već ćeš upravo rasturiti sve, od vrha do dna, uzduž i poprijeko! Ne znam, stvarno kao da netko hoće namjerno da rasturi što više može. Pa u današnje vrijeme postoje nebrojene mogućnosti da se osmisli i realizira takvo nešto o čemu ti pišeš. Jednostavno se ne želi, ide se za tim da se što je više moguće uništi, i to je to.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: Snimka zaslona