Ustavni ili trgovački?

Foto: fah, narod.hr, montaža narod.hr

Komentar čitatelja

Ministarstvo drugi put odgovorilo UIO na upit o udomljavanju djece od strane homoseksualnog para – evo što su sada rekli

Geni kameni – 04.10.2020.

Ustavni sud se postavlja kao trgovački sud u interesu onih koji su trgovali (HDZ i SDP) kod imenovanja sudaca u tom sudu. Svi predstavnici vlasti (u trodiobi vlasti) i sve državne institucije bi morali imati na umu da su izabrani i/ili postavljeni na pozicije na kojima jesu, da bi služili narodu i da je narod jedini suveren u državi. Narod je najdirektnije moguće poslao poruku svima u vlasti i institucijama da je obitelj zajednica muškarca i žene i da ne prihvaćaju kao obitelj nikakve istospolne zajednice koje nam nameću neke mračne sile u svijetu i njihovi slugani u državi.

Narod je taj koji može referendumom mijenjati ustav i upravo zbog toga ustav nikako ne može biti iznad naroda, iznad njegove volje izražene referendumom. Referendumi se i organiziraju kad narod nema povjerenje u svoje izabrane predstavnike i kad želi sam i direktno odlučiti o nekim temama od vitalnog interesa za njega.

Zbog povrede volje naroda svi pojedinci involvirani u ovaj slučaj morali bi dati ostavke, od izvršne vlasti i predsjednika vlade do Ustavnog suda. Nadam se da će hrvatski narod postati svjestan ovakvih povreda demokracije i neuvažavanja naroda i početi na svim budućim izborima sankcionirati one koji se ponašaju otuđeno od naroda, koji ne poštuju volju naroda.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: fah, narod.hr, montaža narod.hr