Miljavac: Tuđman je rekao ‘da nije bilo Perkovića ne bi bilo ni mene ni HDZ-a ni države’. Što je bilo prije, ja u to ne ulazim

miljavac
Fah

Ne stišavaju se reakcije na pismo umirovljenih generala koji traže pomilovanje bivših šefova UDBA-e Josipa Perkovića i Zdravka Mustača. Jedan od sedmorice potpisnika već je odustao – no s Pantovčaka Dnevniku Nove TV poručuju da predsjednik planira razgovarati s generalima. Istodobno, ministar pravosuđa Malenica poručio je kako bi pomilovanje bio ozbiljan presedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umirovljeni general Krešimir Ćosić svoj potpis potpore za pomilovanje bivših šefova UDBA-e Josipa Perkovića i Zdravka Mustača je povukao.

>Đurović o molbi generala za pomilovanjem Perkovića i Mustača: ‘Udba(Imperij) uzvraća udarac!…Iskreno, mene je sram’

‘Njegovo pravo, zašto je to uradio. Mnogi se preplaše odmah’, smatra Pavao Miljavac, umirovljeni general.

Zašto je to učinio, Ćosić danas nije htio pojašnjavati. Ostali generali, Čermak, Domazet Lošo i Krešić, poručuju da su sve rekli svojim potpisom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Gospodina Perkovića znam od 90-ih godina. Znam što je radio za uvoz oružja, znam da je konvoje pratio prema Hercegovini, mnogima je dao putovnice. Tuđman veli ‘da nije bilo Perkovića ne bi bilo ni mene ni HDZ-a ni države’. Ono što je bilo prije, ja u to ne ulazim’, rekao je Miljavac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.