Bjelovarski majburger uskoro ponovno na tržištu

Foto: fah

Bjelovarski majburger, smrznuta pljeskavica od junećeg mesa koja je 80-ih godina postigla veliki uspjeh na domaćem tržištu, ponovno izlazi na tržište zahvaljujući svojevrsnom javno-privatnom partnerstvu Grada Bjelovara i master chefa Branka Ognjenovića Medenog, autora originalnog recepta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majburger je ponovno ponuđen Bjelovarčanima prilikom nedavne proslave Dana Grada Bjelovara, kada je svih više od tisuću komada razgrabljeno u rekordnom roku.

Zahvaljujući izvrsnom odazivu, majburger će se ubuduće kao gotovo jelo nuditi isprva u bjelovarskim, a potom i u restoranima diljem Hrvatske po franžiznom modelu. Bit će dostupan i u jednoj mesnici kao sirova smjesa, najavljuju partneri.

Originalni majburger u prodaju je pušten 1982. godine, a proizvodila ga je bjelovarska tvornica 5. maj po kojoj je i dobio ime. Zahvaljujući kvaliteti toga prehrambenog proizvoda, distribuciji putem sindikalne prodaje, ali i mogućnosti brze priprave obroka, majburger je u vrlo kratkom roku postao prepoznatljiv proizvod u svim dijelovima bivše države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.