Narod.hr se financira donacijama čitatelja – trebamo Vašu potporu!

Foto: Getty Images, montaža narod.hr

Dragi naši čitatelji,

Bez Vaše podrške ne možemo dalje… Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati vas o najvažnijim događajima na portalu Narod.hr potrebna su nam financijska sredstva: za plaće urednika i novinara, za kupovinu fotografija i pretplatu na vijesti.

Svi koji želite podržati Narod.hr, možete to učiniti vrlo jednostavno – uplatom na račun neprofitne udruge „U ime obitelji“ koja je osnivač portala i brine o njegovu radu .

Plaće novinara koji pišu za Narod.hr i ljudi koji rade za udrugu – ovise o vašoj velikodušnosti.

Donacijom od  100, 200, 500 ili više kuna – ili koliko možete – podržite naš daljnji rad! Uplatu možete izvršiti jednokratno ili putem trajnog naloga na žiro račun:  

IBAN: HR5223600001102351957

SWIFT: ZABA HR2X

Udruga “U ime obitelji”

Donje Svetice 46c

10000 Zagreb

Pri uplati treba u opis plaćanja napisati: “donacija za UIO i Narod.hr”, u rubriku poziv na broj upišite “2019” a model ostavite prazan (00).

Više informacija o načinima doniranja možete pronaći na https://donacije.uimeobitelji.net/

Hvala Vam na svakoj Vašoj pomoći! Zajedno možemo mijenjati Hrvatsku na bolje!

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr