Petir će u subotu sudjelovati u osječkom Hodu za život

Zagreb, 25.04.2019 - Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir , koja na predstojeæe izbore za EU parlament izlazi kao nezavisna zastupnica, predstavila je svoju listu kandidata za europske izbore. Hrvatska poljoprivreda, ruralni razvoj, seoski prostor, održivi razvoj i zaštita opæeljudskih vrijednosti temelj su programa nezavisne liste Petir. Na fotografiji (L-D) Mato Brlošiæ, Marijana Petir i Melita Vrbanek. foto HINA /Zvonimir KUHTIÆ/ zk

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir posjetit će 17. i 18. svibnja Osječko-baranjsku županiju.

U petak, 17. svibnja, zastupnica Petir susresti će se s članovima KUD-a „Seljačka sloga“ Šljivoševci, koje je vodila u Europski parlament prilikom prezentacije Slavonije, na adresi Vladimira Nazora 49 u 13 sati, potom će u 13.30 sati g. Stjepan Živković, načelnik Općine Magadenovac primiti Marijanu Petir i predstaviti joj projekte na kojima Općina radi. U 15 sati zastupnica Petir će posjetiti Pranjić Promet d.o.o. u Novom Čemincu, Kralja Zvonimira 8/a, gdje će razgovarati s poljoprivrednicima iz Baranje o stanju u poljoprivredi.

U 16.30 sati Petir, koja je ujedno i dobrovoljna vatrogaskinja, posjetiti će članove DVD-a Tenja u ulici Vladka Mačeka 18, dok će zastupnicu u 17.30 sati u Općini Čepin primiti načelnik Dražen Tonkovac kako bi joj predstavio projekte na kojima intenzivno radi.

U subotu, 18. svibnja u 9 sati, zastupnica Petir će obići poljoprivrednike na osječkoj tržnici, nakon čega će u 11 sati sudjelovati u Hodu za život (ruta: Park Zrinjevac, Slavičekova ulica, Ulica Hrvatske Republike, Županijska ulica, Trg Ante Starčeviča).

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr