Predrag Mišić odgovorio Pupovcu na vrijeđanje u Saboru: ‘Vi nikad niste htjeli graditi suživot, sad Vam je došao kraj!’

Foto: Fah, snimka zaslona, fotomontaža

“Opet koristiš srpsku manjinu kao živi štit. Gubiš Milorade, pogledaj koliko si glasova dobio”, ističe vukovarski branitelj Predrag Mišić Peđa u osvrtu na skandalozan ispad Milorada Pupovca, zastupnika srpske nacionalne manjine, predsjednika SDSS-a te Plenkovićevog koalicijskog partnera, u Saboru u srijedu navečer.

> (VIDEO) Skandalozno: Pupovac u Hrvatskom saboru vrijeđao Hrvate i izrugivao katolike!

Mišić je, u svojoj objavi na Facebook profilu, istaknuo da ne pamti takvu drskost, prostačenje i vrijeđanje u Hrvatskom saboru te je jedini zaključak koji može donijeti da je Pupovac shvatio da je politička prošlost i da više nema kredibilitet predstavljati srpsku nacionalnu manjinu.

“Jedini zaključak koji mogu donijeti je da je gospodin Milorad shvatio da je politička prošlost i da više nema kredibilitet predstavljat srpsku nacionalnu manjinu. Vi gospodine Pupovac nikada niste htjeli graditi suživot i sad vam je došao kraj. U Hrvatskom saboru, ne pamtim takvu drskost, prostačenje i vrijeđanje samo zato što netko misli drugačije.

Nazivati nekoga citiram “pederčinom” i huljom i od tebe je Milorade previše.Što je sljedeći korak? Batinanje. Koristeći sabornicu da bi liječio svoje frustracije, uvidjevši da gubi tlo pod nogama ,kao ranjena zvijer obrušio se na sve koji razmišljaju drugačije.

Opet koristiš srpsku manjinu kao živi štit. Gubiš Milorade, pogledaj koliko si glasova dobio.
Ti si prošlost. A od predsjednika sabora tražim najoštriju osudu i sankcije. Gospodine premijeru Plenkoviću, hoćete li i ovo okarakterizirati kao slobodu govora ili govor mržnje što svakom normalnom je. A da umalo da zaboravim,sve što ste nabrojali i vama istom mjerom”, poručio je Pupovcu Mišić.

Izvor: narod.hr