Prijavite se na Tokić Stipendiju: 30 stipendija za 30 godina

Foto: www.tokic.hr

Tvrtka Tokić organizira nagradni natječaj povodom 30. rođendana u kojem je osigurala 30 stipendija redovnim učenicima i studentima na području Republike Hrvatske. Naziv natječaja je ‘Zašto baš ti zaslužuješ Tokić stipendiju?’ Natječaj traje od 30.10. do 30.11.2020.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je poslati motivacijski video u trajanju od 1 minute u kojem objašnjavaš zašto baš ti zaslužuješ Tokić stipendiju. Video pošalji na press@tokic.hr.

Budi kreativan! Budi inovativan! Tokić stipendija te čeka.

Tekst natječaja i link u nastavku:

NAGRADNI NATJEČAJ: »30 STIPENDIJA ZA 30 GODINA TOKIĆA«

Članak 1. Nagradni natječaj »30 STIPENDIJA ZA 30 GODINA TOKIĆA« priređuje društvo Tokić, d.o.o.iz Sesveta, Ulica 144. Brigade Hrvatske vojske 1a, OIB: 74867487620. (dalje u tekstu Priređivač), a povodom 30-og rođendana društva Tokićd.o.o.

Članak 2. Trajanje nagradnog natječaja: Nagradni natječaj započinje 30. listopada 2020. i traje do 30.studenog 2020., a organizira se i provodi na području Republike Hrvatske. Priređivač zadržava pravo izmjene ukupnog trajanja natječaja i datuma proglašenja pobjednika.

Članak 3. Objava pravila nagradnog natječaja Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na internet stranici www.tokic.hr.

Članak 4. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju. U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi redovni učenici i studenti s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.

Članak 5. Način sudjelovanja u nagradnom natječaju: Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je snimiti motivacijski video u trajanju od jedne minute u kojem je potrebno objasniti »Zašto baš ti zaslužuješ Tokić stipendiju« te isti poslati na press@tokic.hr najkasnije do 30.11.2020.

U prijavi je potrebno dodatno navesti: •Ime i Prezime•Datum rođenja•Naziv škole ili fakultet koji pohađate•Broj računa na koji vam može biti isplaćena stipendija

Nepotpune prijave i prijave pristigle nakon roka neće se razmatrati.

Članak 6. dobitnici i isplata nagrade 30 najboljih prijava osvaja jednokratnu stipendiju u iznosu od 3.000,00 HRK,a koja će dobitnicima biti isplaćena u roku od 15 dana od proglašenja pobjednika na IBAN računa pobjednika kojeg je naveo prilikom prijave na natječaj.

Članak je preuzet s Frendica.hr

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr