Ressler: Kampanja Ministarstva rada usmjerena je na činjenice, a ne protiv sindikalne inicijative

Bjelovar, 05.05.2019 - Nositelj HDZ-ove liste za europarlamentarne izbore Karlo Ressler poruèio je u nedjelju kako medijska kampanja Ministarstva rad i mirovinskog sustava nije usmjerena protiv sindikalne inicijative prikupljanja potpisa za referendum "67 je previše" veæ se njome želi osvijestiti i informirati graðane o svemu što je napravljeno. foto HINA/Igor KOKORUŠ/ ik

Nositelj HDZ-ove liste za europarlamentarne izbore Karlo Ressler poručio je u nedjelju kako medijska kampanja Ministarstva rad i mirovinskog sustava nije usmjerena protiv sindikalne inicijative prikupljanja potpisa za referendum “67 je previše” već se njome želi osvijestiti i informirati građane o svemu što je napravljeno.

Prof. Podolnjak traži od Vlade da prekine protureferendumsku kampanju koju financira novcem građana

„Financira se kampanja kojom se želi osvijestiti i informirati građane o svemu onome što je napravljeno, odnosno želi se informirati o činjenicama. Sve što radimo, neovisno o tome radi li se o mirovinskoj reformi ili o našoj europskoj kampanji, utemeljeno je na činjenicama i konkretnim podacima”, rekao je Ressler u Bjelovaru upitan je li korektno državnim novcem financirati kampanju usmjerenu protiv sindikalne inicijative za smanjenjem starosne dobi za odlazak u mirovinu sa 67 na 65 godina.

Ministar Kuščević brani protureferendumsku kampanju: ‘Podržavam ministra Pavića’

HDZ, kazao je, drži da je mirovinska reforma pojedinačno pitanje svake države koja je članica Europske unije.

Nije htio nagađati o tome hoće li sindikati prikupiti dovoljan broj potpisa za referendum.

Prof. Podolnjak reagirao na potez Plenkovićeve Vlade: ‘Zahtjevam da prestane sa svakom protureferendumskom kampanjom’

„Prikupljanje potpisa je u tijeku, vjerujem da će to sigurno biti jedna od tema ovog vremena koje se preklapa s našom kampanjom. Ono što ćemo mi kao kandidati nastaviti raditi u sljedećim razdoblju, neovisno o tome kako bude išlo prikupljanje potpisa, je da ćemo u svakom dijelu Hrvatske, u svakoj hrvatskoj županiji predstavljati europski program HDZ-a i sve ono pozitivno što radimo”, poručio je Ressler.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/hina