Ružica Vukovac pojasnila kako je propala suradnja SDP-a i Mosta!

fah

Ružica Vukovac prepričala je telefonski razgovor poznatog SDP-ovca koji je čula za humanitarnog koncerta Zaklade Ana Rukavina kamo je otišla sa sjednice Nacionalnog vijeća Mosta. Sve se odvilo lanjskog 21. prosinca, dan prije iznenadnog raskida Mosta nezavisnih lista s koalicijom Hrvatska raste.

“Kolega je nabrajao ljude koje ima i ostali su preda mnom zapravo komentirali da će upropastiti mene, i to u mom društvu!”, opisala je Vukovac za Večernji list, ali nije rekla imena.

“Bila sam u društvu malo po strani i uopće me nisu mogli povezati s Mostom. Oni su vrlo otvoreno razgovarali, a ja sam sjedila i slušala te se čudila jer sam znala da moji tamo dogovaraju suradnju”, ističe diplomirana pravnica koja je u Most ušla kao načelnica Velike Kopanice.

“Otišla sam ranije sa sastanka Nacionalnog vijeća da bih se uredila za koncert i doživjela te neugodnosti gdje se zapravo jasno pokazalo da oni rade na tome da se Most razbije, da ne ostanemo cjeloviti. Sutradan smo održali novo Nacionalno vijeće i tu su mnogi članovi iznosili neugodnosti koje su doživjeli, pritiske, pozive na telefon. Božo je ispričao neugodne situacije koje je doživio, a na kraju sam i ja ovo spomenula. To nije bilo presudno, samo sam jedna od više članova Nacionalnog vijeća Mosta koji su iznijeli takvo iskustvo”, zaključila je Vukovac.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/vecernji.hr
Photo: fah