Uredništvo Thompsonove Facebook stranice: ‘N1 televizija namjerno laže o ustaškim obilježjima’

Foto: MPT, snimka zaslona, montaža Narod.hr

“N1 televizija namjerno LAŽE!”, upozorava uredništvo stranice Marka Perkovića Thompsona na Facebooku u objavi koju prenosimo u cijelosti:

“N1 televizija namjerno LAŽE!

Kontaktirali smo nadležne iz Policijske uprave u Dubrovniku koji su nam demantirali namjerno objavljenu lažnu vijest od strane N1 televizije iz zagrebačkog studija.

Hrvatska policija je na koncertu uočila obilježja Hrvatske pobjedničke vojske i ustanovila kako je koncert Marka Perkovića Thompsona protekao bez ikakvih incidenata, u zajedništvu dobre glazbe i domoljublja uostalom kao i svi njegovi koncerti!

Naime, Hrvatska policija nije izjavila ništa slično niti je spomenula kako N1 televizija navodi “ustaška obilježja koja su uočena na koncertu Marka Perkovića Thompsona u Dubrovniku”, već je tu rečenicu N1 televizija namjerno izmislila kako bi kao i još poneki lijevi portali koji pišu o tobože nekakvom “urlanju” po Stradunu, širila svoje “četnikovanje” u slobodnoj Hrvatskoj i tako pokušala umanjiti značaj za nas važnih događanja u obrani Hrvatske, a u ovom slučaju presudnu ulogu branitelja u obrani Grada Dubrovnika.

N1 televizija iz zagrebačkog studija i slični njima, danas se u slobodnoj Hrvatskoj ponašaju po uzoru agresorskih medija iz ratnih devedesetih godina, iz vremena kada su neki vršili propagandu oslobađanja Hrvatske od “ustaša”.

Uredništvo MPT stranica”, objavili su.

> (FOTO, VIDEO) Spektakl i ponos na Stradunu: Thompson održao koncert za Dan dubrovačkih branitelja 

> (VIDEO) Gradonačelnik Dubrovnika komentirao koncert Thompsona i pjesmu ‘Bojna Čavoglave’ 

Dan ranije N1 televizija je objavila članak pod naslovom “Policija se oglasila o ustaškim obilježjima na Thompsonovu koncertu u Dubrovniku” u kojem navode kako su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske odgovorili “na upit N1 televizije vezano uz ustaška obilježja koja su uočena na koncertu Marka Perkovića Thompsona u Dubrovniku”.

Kako su napisali u članku, ovo je odgovor policije: “Obavještavamo Vas da je prilikom održavanja glazbenog koncerta pjevača Marka Perkovića-Thompsona 6.prosinca u Dubrovniku, sukladno prosudbi i sačinjenom planu osiguranja, bio angažiran dovoljan broj policijskih službenika, te je protekao bez sigurnosnih incidenats.

Nadležna policijska postaja poduzela je sve potrebne mjere i radnje s ciljem dokumentiranja svih događanja vezano za navedeno javno okupljanje-koncert. O svemu utvrđenom izvijestiti će nadležno državno odvjetništvo, te će sve daljnje radnje policijski službenici poduzimati u koordinaciji s njim”.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr