(VIDEO) Fra Mario Knezović: “Masoni, zašto ste tajni ako ste transparentni?”

Foto. Snimka zaslona

Hrvatska javnost već je danima u fokusu “vruće teme” koja je konačno izašla na svjetlo dana: djelovanje tajne masonske organizacije u Hrvatskoj, čije članstvo čine brojne ugledne osobe iz javnog, kulturnog i političkog života.

Fra Mario Knezović je lucidno primijetio da se loptica u brojnim medijima i javnosti pokušava i namjerava s masonerije prebaciti na  Katoličku crkvu. To se čini perfidnim i jeftinim usporedbama o ‘haljinama’, ničim utemeljenim analogijama i slično. Sve to je dr. Knezović analizirao na njemu svojstven način u kratkom prikazu u donjem videu.

“Masoni, zašto ste tajni ako ste transparentni?” pita se fra Mario Knezović u objavi koju donosimo.

Katolička crkva je preko dvanaest papa od Klementa XXII. pa do Ivana Pavla II. u 23 navrata osudila masonsko djelovanje i članstvo u tim društvima. Papa Benedikt XVI. je rekao da je članstvo u masonima težak grijeh i da takvi ne mogu na Svetu Pričest. Vrlo je zanimljivo kako sad neki, nakon što su razotkriveni masoni, to koriste za napade na Crkvu.

“Takvi nikako da shvate da Crkva vrši javno svoju službu, da njezini članovi javno izriču zavjete i bivaju javno ređeni. Postavlja se pitanje: Ako je u masonskim ložama sve transparentno zašto masoni ne pozovu goste na svoje obrede, zašto je zabranjeno novinarima sudjelovati, zašto nema medija? Jasno je da su masonske lože mjesto gdje počinje korupcija, nepotizam i kadrovsko pogodovanje”, govori fra Knezović.

“U tim ložama se interesno kadrovira za najviše funkcije. Ako su transparentni neka objasne što je to Vječni istok i tko je njihov Bog, kako piše na osmrtnicama njihovih članova”, rekao je fra Mario Knezović.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr