Zašto nije emitirana emisija u koju se javila Dubravka Šuica i napala voditelja zbog propitivanja njezine imovine?

Foto: Fah/Snimka zaslona (Fotomontaža: Narod.hr)

Dva dana nakon javljanja potpredsjednice Europske komisije Dubravke Šuice u emisiju Dubrovačke televizije “Glas naroda” ta emisija, iako najavljena u programu koji stoji na internetskim stranicama televizije, večeras nije emitirana.

“Poštovani gledatelji, gledali ste Dnevnik. Večeras umjesto emisije ‘Glas naroda’ pogledajte reportaže…”, glasila je odjava večerašnjeg Dnevnika na Dubrovačkoj televiziji.

> (VIDEO) Nakon što je gledatelj iznio kritike glede njezine imovine, Šuica se javila u emisiju i napala voditelja!

> (VIDEO) Dubravka Šuica obećala podršku progresivnim politikama: ‘Nemam ništa protiv da se obitelj definira na liberalniji način

Zašto nije emitirana?

Niti jednom riječju nije objašnjeno zašto se emisija “Glas naroda” neće emitirati, iako je najavljena i u programu koji se još uvijek može vidjeti na internetskim stranicama Dubrovačke televizije, javlja RTL.

Podsjetimo, u kontakt emisiju Dubrovačke televizije “Glas naroda” u subotu se javio gledatelj koji je izrazio nezadovoljstvo hrvatskim političarima, a spomenuo je i Dubravku Šuicu te njezinu imovinu.

Šuica je brzo reagirala te se i sama javila u emisiju te javno izvršila pritisak na voditelja emisije Paska Tomaša.

“Bilo je zanimljivo slušati vašega slušatelja, ali je još bilo zanimljivije slušati kako vi niste reagirali, dragi gospodine Pasko Tomaš, kad gospodin iznosi objede, neistine, dezinformacije. Podig’o je s pet na sedam milijuna eura. Zaista nevjerojatno kako se neki ljudi tako bave takvim dezinformacijama i kako zapravo ga vi niste opomenuli”, između ostalog je kazala Dubravka Šuica u javljanju u emisiju.

“Ja sam kuma vaše Dubrovačke televizije”

“Vi ste popularni, vi ste vrlo popularan novinar, vrlo popularna emisija. Ja sam kuma vaše Dubrovačke televizije i jako sam sretna što sam u ono vrijeme mogla to biti. Međutim, zaista mi je žao da dopuštate da se građani nabacuju smećem, muljem, blatom, na moju malenkost”, dodala je Šuica, na što joj je voditelj Pasko Tomaš sugerirao da točno demantira što je gledatelj netočno rekao.

S Narod.hr-a uputili smo pitanja Dubravki Šuici

Vezano uz ovu emisiju s Narod.hr-a uputili smo pitanja Dubravki Šuici.

“1. Je li gledatelj koji se javio u emisiju iznio netočne tvrdnje i, ako jest, koje su tvrdnje netočne?
2. Ukoliko je gledatelj iznio netočne tvrdnje, možete li nam Vi navesti točne informacije?” – upitali smo gospođu Šuicu.

Odgovore očekujemo te ćemo ih objaviti kada ih dobijemo.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr