(VIDEO) Nakon što je gledatelj iznio kritike glede njezine imovine, Šuica se javila u emisiju i napala voditelja!

Foto: snimka zaslona; fotomontaža: narod.hr

U kontakt-emisiji ‘Glas naroda’ Dubrovačke televizije u subotu je bilo vrlo zanimljivo.

Na kritike jednog gledatelja koji se uključio u emisiju urednika i voditelja Paska Tomaša, a koji je govoreći o pljački i korupciji unutar države spomenuo i bivšu dubrovačku gradonačelnicu, a danas potpredsjednicu Europske komisije za demokraciju i demografiju Dubravku Šuicu, reagirala je upravo ona uključivši se u emisiju.

Gledatelj je u svojem javljanju iskritizirao predsjednika Milanovića te HDZ i SDP, a zatim je iznio i kritike na račun Dubravke Šuice, navodeći kako ona ima jahtu u vrijednosti od 500.000 eura te pitajući odakle joj novac za održavanje i usidrenje jahte.

“Za nju su rekli da ima 7 milijuna eura. Pa zamislite Vi to, auto da mi košta 100.000 kuna, najmanje 10% moram imati troškova; servis, ovo-ono… A Šuica ima jahtu 500.000 eura. Meni govore da su troškovi za jahte 10 posto vrijednosti svake godine. To je 350.000 kuna. Ona bi trebala barem 25.000 kuna mjesečno davati za usidrenje i sve ostalo. Odakle njoj taj novac?” – pitao je gledatelj.

– Kuham večeru i čujem da se moje prezime spominje u vašoj emisiji – javila se zatim Šuica u emisiju.

– Bilo je zanimljivo slušati vašeg gledatelja, a još zanimljivije kako Vi niste reagirali dragi gospodine Pasko Tomaš dok gospodin iznosi neistine, objede i dezinformacije. Zaista nevjerojatno kako se neki ljudi bave takvim dezinformacijama i kako ga zapravo Vi niste opomenuli, jer u ovoj državi postoje institucije. Ovo je jedna ozbiljna, suverena europska država i čudi me da vi niste reagirali na takav jedan direktni napad i objedu – kazala je između ostalog Šuica.

Voditelj je nakon toga zatražio od Šuice da demantira gledatelja, tj. da kaže što od iznesenog nije točno. Na to je ona kazala kako u ovoj državi postoje institucije koje to znaju. “Jako je interesantno da se vi uopće bavite time!”, komentirala je.

Voditelj Pasko Tomaš na kraju emisije obratio se građanima i političarima s porukom kako “dok god se bude bavio ovim poslom neće dopustiti da bilo tko, a najmanje političari, utječu na njegov rad i uče ga poslu”.

S Narod.hr-a uputili smo pitanja Dubravki Šuici

Vezano uz ovu emisiju s Narod.hr-a uputili smo pitanja Dubravki Šuici.

“1. Je li gledatelj koji se javio u emisiju iznio netočne tvrdnje i, ako jest, koje su tvrdnje netočne?
2. Ukoliko je gledatelj iznio netočne tvrdnje, možete li nam Vi navesti točne informacije?” – upitali smo gospođu Šuicu.

Odgovore očekujemo te ćemo ih objaviti kada ih dobijemo.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr