CENACOLO NAGRADNA IGRA: Izvučeni dobitnici nagrada!

Foto: Narod.hr

Na nagradnu igru koju je pokrenula zajednica Cenacolo javilo se čak 57 čitatelja i poslalo fotografije prekrasnih božićnih stabalaca!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve dospjele fotografije su na svoj način lijepe i posebne, a božićna drvca ukrašena maštovito, brižljivo i s ljubavlju. Upečatljive su i jaslice koje ste stavljali pod bor, a s jedne fotografije, ispod bora smiješila nam se i prava beba!

Iskoristite priliku i još jednom pogledajte galeriju fotografija u kojoj možete pronaći i nadahnuće za sljedeći Božić.

Dobitnici nagrada za koje se pobrinula zajednica Cenacolo iz široke palete svojih proizvoda su (redom izvlačenja):

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ksenija Novak, Stjepan Antolašić i Kristina Matošić.

Više o proizvodima zajednice Cenacolo svakako pogledajte na njihovim stranicama gdje možete pronaći razne vrste uporabnih i sakralnih predmeta od drva i keramike, a koje možete darovati svojim bližnjima ili poslovnim partnerima tijekom cijele godine i u raznim prigodama. Nabavom tih proizvoda činite trostruko plemenito djelo – darujete one do kojih Vam je stalo, pružate podršku zajednici Cenacolo te njenim članovima “darujete rad”, jer „rad je dar – donosi radost i osjećaj vrijednosti; vraća smisao života i dostojanstvo.“

Božićno drvce uvelike doprinosi stvaranju božićnog ugođaja. Pod božićno stabalce stavljaju se jaslice, pšenica, prošnje Isusu, a nezaobilazni su i darovi. Na Božić se obitelj i prijatelji okupljaju oko božićnog drvca i s nestrpljenjem se otvaraju darovi… Uz božićno drvce vežu se nezaboravne uspomene!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za nagrade se pobrinula zadruga “Pontes Salutis“, tzv. socijalna kooperativa, pokrenuta na inicijativu Zajednice Cenacolo. Njihov moto je: „Rad je dar – donosi nam radost i osjećaj vrijednosti. Vraća nam smisao života i dostojanstvo.“

Dvadeset mladih ljudi u zajedništvu Zadruge vlastitim rukama izrađuje prekrasne keramičke i drvene proizvode za različite namjene. Prema ciljevima udruge sva zarada se ponovo ulaže u djelovanje i rad Zadruge. Izrađuju različite predmete od drva i keramike za obilježavanje i uspomenu na različite događaje: svadbe, krizme, godišnjice braka ili mature, kongrese, korporativne susrete, poklone i slično.

Kataloge njihovih kreativnih i zanimljivih proizvoda možete vidjeti i naručiti ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagradna igra bila je otvorena do 5. siječnja 2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.