Čudo u centru Zagreba: Jaslice osvanule u izlogu prekrasne Kavane Lav

jaslice
Izvor: Facebook Kavana Lav

Pravo malo čudo u samom srcu Zagreba, konkretno Gornjeg Grada. U izlogu Kavane Lav, koja se smjestila tik do Kamenitih vrata, osvanule su ni manje ni više nego – jaslice. Ova pojava bi trebala biti uobičajena u Došašću tj. Adventu, no iščekivanje Kristovog rođendana svake se godine sve više odvija bez spomena samog slavljenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Jaslice – jedini i pravi simbol Adventa”, stoji u Facebook objavu Kavane Lav uz fotografiju prekrasnih starinskih jaslica koje krase njihov izlog u Opatičkoj 2.

>Advent u Zagrebu na drugačiji način: Ovo je jedina kućica koju morate posjetiti

U drugoj su objavi napisali: Ovo su možda i jedine jaslice u centru Zagreba i sretni smo što su baš kod nas u Kavani Lav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korisnici Facebooka u komentarima ispod objava pohvalili su ovaj potez.

”Bogu hvala, to je Isusov rođendan! Slavljenik mora biti u centru, a ne orašari i druge zamjene za Isusa, koji je odgurnut u stranu….prežalosno”, napisala je jedna korisnica dok je druga poručila: ”Sad znamo gdje ćemo na kavu kada dođemo u Zagreb”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.