Damir Urban & 4 sa Zagrebačkom filharmonijom imaju najviši ulaz na top listu prodaje

Foto: HDU top lista prodaje

Novo live izdanje obogatilo je top-listu prodaje domaćih albuma prošlog tjedna. U TOP 5 najprodavanijih, prema tjednim podacima, ušao je album u izvedbi Damira Urbana & 4 sa Zagrebačkom filharmonijom. Na albumu se nalaze snimke s prošlogodišnjeg koncerta kojim je Damir Urban obilježio dvadeset godina od izlaska njegovog najuspješnijeg samostalnog ostvarenja “Žena dijete”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo izdanje Croatia Recordsa predstavlja novi ulaz na listu najprodavanijih, a na istome se nalaze neke od najljepših pjesama Damira Urbana. Za ljubitelje ovog domaćeg rock izvođača, na albumu su snimljeni hitovi kao što su “Odlučio sam da te volim”, “Mala truba”, “Žena dijete”, “Moja voda i druge”. Novi, specifičan aranžman potpisuje Ante Gelo, što su brojni glazbeni kritičari pozitivno pozdravili i oslovili kao zanimljivu suradnju, zahvaljujući kojoj su se spomenuta glazbena djela predstavila javnosti u izuzetno zanimljivom izdanju te najavila novi diskografski uspjeh Damira Urbana.

Na listi su prve pozicije domaćih izdanja ostale gotovo nepromijenjene, a zauzimaju ih kompilacijska izdanja. Na broju 1 nalazi se Festival zabavne glazbe – Split 2019. u izvedbi raznih izvođača te u izdanju Croatia Recordsa. Na drugome ga mjestu slijedi album Vrući ljetni hitovi 2019., dok se na treće mjesto smjestilo izdanje CMC Festival Vodice 2019.

Na stranoj listi prodaje, prvu poziciju i dalje čuva skupina Black Keys s albumom “Let’s Rock”, novim ovogodišnjim izdanjem koje predstavlja njihov deveti studijski uradak. Njihovu prodaju u Hrvatskoj zastupa diskografska kuća Dancing Bear, kao i novo izdanje koje se pozicioniralo na broju 2 – No. 6 Collaborations Project u izvedbi Eda Sheerana. Treće mjesto na listi zauzeo je Bruce Springsteen s najnovijim albumom Western Stars.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na povezanicama:

Top lista prodaje_domaća_28. tjedan
Top lista prodaje_strana_28. tjedan

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.