Mladi nogometaš Rapaić potpisao za španjolskog drugoligaša Las Palmas i – odmah zabio gol

Foto: Twitter

Mladi hrvatski nogometaš Boris Rapaić potpisao je u srijedu ugovor sa španjolskim drugoligašem Las Palmasom, a zatim i postigao pogodak u prijateljskoj utakmici protiv jedne momčadi iz niže lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač Boris Rapaić (21), sin nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca Milana Rapaića, prešao je iz podmlatka turskog Fenerbahčea u podmladak Las Palmas Atlético. No sat vremena nakon što su objavili njegov transfer, “Žuti” s Kanarskih otoka uvrstili su ga u prvu momčad. S obzirom da zbog ozljede nije bilo napadača Rubéna Castra (38) trener ga je držao u igri 45 minuta. Rapaić je zabio gol u pobjedi od 6-0.

Rapaić je dosad bio u podmlatcima Hajduka, milanskog Intera i Fenerbahčea a bio je i član reprezentacije Hrvatske do 19 godina.

Las Palmas je priopćio kako je Rapaić nekoliko dana trenirao s njegovim podmlatkom te da ga je priključio prvoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.