Dođite večeras na premijeru dokumentarnog filma „Marijanski zavjet za Domovinu“ u Zagrebu

Foto: Marijanski zavjet za Domovinu

Premijera dokumentarnog filma „Marijanski zavjet za Domovinu“ održati će se 28. lipnja 2017. u Velikoj dvorani, Palmotićeva 31, Zagreb, s početkom u 20 sati. Uz to će predstaviti 3. Zavjetno hodočašće, čiji će put u trajanju od 75 dana i 1700 km prolaziti svim većim Marijanskim svetištima od istoka do juga Hrvatske, ali i dijelom Bosne i Hercegovine – s početkom 10. lipnja i krajem 24. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Film u trajanju od 50 minuta prikazat će najzanimljivije trenutke Marijanskog zavjeta za Domovinu kojeg Bratovština već treću godinu zaredom organizira kao zavjetno hodočašće kojem se priključuju na rutama brojni mladi, branitelji kao i ostalih sudionici. Ove godine Zavjetno hodočašće kreće 10. lipnja iz Šumanovaca, kao priključna ruta, koja se spaja s glavnom koja 11. lipnja kreće iz Osijeka. Više o rutama i dnevnim dionicima možete vidjeti na službenoj web stranici www.marijanskizavjet.hr.

Ovaj film kroz iskustva sudionika i domaćina po mjestima prolaska, gledatelju pruža uvid u značaj i smisao zavjetnog hoda za Domovinu za pojedince, one koji su za vrijeme rata kao branitelji prošli tim putevima, za one mlade koji žele dati svoj doprinos kroz zahvalnost, ali i molitvu za Domovinu u kakvoj žele živjeti kao i za sve one koji na taj način svojim uključivanjem u ovaj zavjet žele poslati poruku – volim svoju Domovinu. Projekt Marijanski zavjet za Domovinu pod pokroviteljstvom je Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović i kao Ministarstva hrvatskih branitelja, koji je i suorganizator.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.