Hodočašće: Marijanska Jubilarna godina milosrđa – od 7. do 9. listopada 2016.

Foto: Margaret, flickr

Polazi se ujutro u 6 sati 7. listopada ispred kapele Corpus Domini, Mošćenička 3, Trešnjevka, Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putuje se preko Republike Slovenije, pokraj Trsta prijelaz u Republiku Italiju. Autocestom Strada del Sole vozi se do Firence, i u crkvi sv. Ivana Krstitelja uz autocestu (Campi Bisenzio), dnevna Sveta misa. Smještaj je u centru fokolarina Taddeide citadela ecumenica u Rianu, 21 km sjeverno od Rima.

U Rimu se stiže u subotu 8. listopada: najprije prolaz kroz sveta vrata u bazilici sv. Petra, zatim Maria Maggiore, sv. Ivan Lateranski i sv. Pavao.

Poslije podne u 17:30 Marijansko bdjenje s papom Franjom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju 9. listopada u 10 sati sudjelovanje u Sv.misi koju predvodi papa Franjo s brojnim svećenicima i biskupima. Poslije 14 sati polazi se za Zagreb.

Potrebno je ponijeti sa sobom osobnu iskaznicu, jelo, kišobran i puno dobre volje. Duhovni voditelj don Pavao Crnjac.

Cijena puta 1000 kn. Ima još mjesta. Prijave na telefon 01 3695 241.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.