Hrvatsko nadzemlje organizira susret mladih grada Splita u mjesecu zaljubljenih

Hrvatsko nadzemlje u suradnji s Uredom za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije organizira susret mladih grada Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U veljači, mjesecu zaljubljenih, tema susreta je “VALENTINOVO S NADZEMLJEM”.

Cijeli susret će biti zabavnog karaktera s mnoštvo društvenih igra za mlade parove, a održati će se 17. veljače 2016. s početkom u 20,30 sati u Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu.

Glazbeni sastav mladih koji pjeva u kapelici studentskog doma na Kampusu će svojim pjevanjem uveličati susret. Susret vodi i animira Hrvatsko Nadzemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HN valentinovo 2. mjesec (2)

”DING DONG DING DONG…

– Ko je?
– Pa ja! 🙂
– A ti si!!!
– Da! Tvoja omiljena srida u misecu! 🙂
– Al’ si već stigla!?
– Da, da! Novi susret Hrvatskog Nadzemlja već kuca na vrata. Znamo da već sve znate, ali da vas podsjetimo: srijeda 17. veljače 2016. u 20:30h u dvorani splitskog Sjemeništa!
– Nego, šta se sprema ovaj put?
– Dobro da si pita! Kao i svake godine, u muci ispitnih rokova Nadzemljaši priređuju drugačiji susret no inače. Bez standardnog predavača, riječ je o najotkačenijem i najspontanijem susretu u povijesti sedamnaestog veljače 2016. godine. I ovoga puta provedite Valentinovo s Nadzemljem! Sobresuelo presenta (Nadzemlje predstavlja) En nobre del amor, uz ciklus filmova koji će rastegnuti vaš osmijeh do ušiju, pa i šire!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proljeće je blizu. Uskoro ćemo vidjeti kako cvijeće niče, a zavijanje i jaukanje mačaka, pasa i sličnih životinja ispod vaših prozora podsjećaju nas da nije samo nama Valentinovo. Ali zato mi obećavamo da u spomenutu srijedu nećete čuti zavijanje ni jaukanje već lijep pjev našeg benda mladih s Kampusa.

– Uuuu… Čuo sam da su dobri!
– K’o Dorina s napolitankama! 🙂

A ti!? Eee ti! Šta ti čekaš? Sve ti je rečeno!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.