Jedini unuk Elvisa Presleyja izvršio samoubojstvo: ‘‘Majci je slomljeno srce”

Foto: lisamariepresley/Instagram

Jedini unuk američke glazbene legende Elvisa Presleya preminuo je u nedjelju, potvrdio je menadžer njegove majke Lise Marie Presley, a lokalni mediji navode da se radi o samoubojstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sin Lise Marie Presley, Benjamin Keough i sam je bio glazbenik, a glasnogovornik njegove majke potvrdio je kako je preminuo u nedjelju u Calabasasu u Kaliforniji. U listopadu bi proslavio 28. rođendan.

Najnovija fotografija Benjamina na Instagramu njegove majke objavljena je u lipnju prošle godine. Pokazuje Lisu Marie sa svoje dvoje starije djece, Benjaminom i sestrom Riley, zajedno s mlađim kćerima iz četvrtog braka s gitaristom Michaelom Lockwoodom.

“Mama lavica s mladuncima”, napisala je uz obiteljsku fotografiju sa sinom i tri kćeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Mama Lion with cubs ❤️🖤💚💙🦁🥰

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu dijeli Lisa Marie Presley (@lisampresley)

U izjavi dostavljenoj medijima, navodi se kako je majka slomljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Potpuno je slomljena srca, ali pokušava ostati jaka zbog svoje djece,” navedeno je u izjavi.

Keough se rijetko pojavljivao u javnosti, a fotografije pokazuju da je nalikovao djedu

Benjamin je dijelio upečatljivu sličnost sa svojim pokojnim djedom, nešto što je i sama majka jednom priznala:

“Svi su se okretali za njim i tražili fotografiju, a njihova sličnost je zapanjujuća.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benjamin je rođen 1992. godine, drugo dijete Lise Marie i oca Dannyja Keougha. Danny je bio glazbenik i basist; Lisa Marie, jedino dijete Elvisa Presleyja.

Lisa Marie i Danny razveli su se 1994. – samo 20 dana kasnije, udala se za superzvijezdu Michaela Jacksona nakon čega se Jackson suočio s nizom optužbi za seksualno zlostavljanje djece. Kasnije se tvrdilo da su Lisa Marie i njeno dvoje male djece “rijetko” tijekom braka boravili u istoj kući s Jacksonom, javlja news.com.au.

Taj je brak potrajao dvije godine, a Lisa Marie podnijela je zahtjev za razvod u siječnju 1996., kad je Benjamin imao tri godine, navodeći “nepomirljive razlike” u zahtjevu.

Lisa Marie udala se treći put za glumca Nicolasa Cagea 2002. godine kad je Benjaminu bilo devet godina. Taj je brak trajao 108 dana prije nego što je Cage podnio zahtjev za razvod.

Njen najduži brak bio je četvrti, s gitaristom Michaelom Lockwoodom, od koga se razvela 2016., a u braku je dobila dvije kćeri Harper i Finley, rođene 2008.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.