Kardinal Puljić čestitao Ramazanski bajram

Bruxelles, 5.12.20217 - Konferencija "Europska Bosna i Hercegovina: kulturna raznolikost i pomirenje" održana je u Europskom parlamentu. Na slici nadbiskup vrhbosanski, kardinal Vinko Puljić i veliki muftija Islamske zajednice u BiH Husein ef. Kavazović. foto HINA/ Slavko VUKADIN/ ua

Nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić čestitao je u ponedjeljak Ramazanski bajram vjernicima isalamske vjeroispovijedi i reisu-l-ulemi Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Huseinu efendiji Kavazoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dok Vam čestitam Ramazanski bajram želim da iz vjere u Boga budemo graditelji mira i sigurnosti u ovoj zemlji koja proživljava još teške posljedice nemilog rata”, poručio je kardinal Puljić u čestitki.

Posebno je naglasio kako je važno da se iz vjere u jednog Boga “ugrađuje duša u BiH, da u njoj bude više morala, poštenja, odgovornosti i lijepih međuljudskih odnosa, stvaranje stabilnosti i perspektive za društvo unutar svoje različitosti, koje se treba temeljiti u jednakopravnosti”.

Uz bajramsku čestitku Puljić je uputio izraze poštovanja i pozdrave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.