Mate Bulić nakon 9 mjeseci izišao iz bolnice: ‘Nadam se da ćemo uskoro i zapjevati’

Foto: FB

“Idemo polako dan po dan, a nadam se da ćemo dragi moji prijatelji uskoro i zapjevati, baš kao nekad”, napisao je Mate Bulić na svom Facebook profilu po povratku iz bolnice, gdje je proveo čak 9 mjeseci zbog zaraze koronavirusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Mate Bulić pozitivan na koronavirus, nalazi se u bolnici i prima kisik

“Ne mogu opisati koliko je lijep osjećaj biti konačno doma sa svojima. Hvala vam još jednom, svima koji ste bili uz mene svo ovo vrijeme. Bilo pozivom, porukom ili nekim statusom i pjesmom na društvenim mrežama. Svi koji ste molili za mene, hvala vam od sveg srca. To mi je davalo snagu u najtežim trenucima, kao i beskrajna ljubav mojih najmilijih, koji su mi sve na svijetu. Svaki dan je lijep i uživam u svakom trenutku. Idemo polako dan po dan, a nadam se da ćemo dragi moji prijatelji uskoro i zapjevati, baš kao nekad. Sve vas voli vaš Mate”, napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Mate Bulić primljen je u bolnicu još u prosincu prošle godine.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.