Mia Dimšić: Taylor Swift je čudo, ali ‘Guilty pleasure’ nije plagijat

mia dimšić
Zagreb, 19.2.2022.- Hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije Dora održana je na pozornici sportske dvorane "Marino Cvetkoviæ" u Opatiji, gdje se predstavilo 14 izvoðaèa. Na slici pobjednica Dore 2022. Mia Dimšiæ. foto HINA/ HRT/ ua

Mia Dimšić proglašena je pobjednicom ovogodišnje Dore s pjesmom Guilty Pleasure te će Hrvatsku predstavljati na pjesmi Eurovizije koja će se održati u Italiji, u Torinu. Dora je i ove godine održana na pozornici sportske dvorane “Marino Cvetković” u Opatiji, gdje se predstavilo 14 izvođača, od kojih je najbolja bila upravo Mia s pjesmom Guilty Pleasure.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par dana nakon što je održana Dora, Mia je svoje dojmove podijelila u emisiji HTV-a Kod nas doma, pa i prokomentirala optužbe je li njena pjesma “plagijat” one Taylor Swift pod nazivom “Willow”, koje su se mogle pročitati na društvenim mrežama nakon njene pobjede.

Svaki PR je dobar PR!

– Ako ćete mene pitati je li plagijat, ja ću vam naravno reći da nije. Točno se zna što je plagijat i vrlo je matematički jasno kada je nešto plagijat, a kada nije. Nemam to čak potrebu ni demantirati, jer to je kao da mene sada netko uvjerava da je 2+2 pet. Poštujem svačije mišljenje, ali jednostavno nije. Meni je jasno da mora nastati kontroverza. Na nju trebam gledati pozitivno jer sad mi treba puno PR-a. Svaki PR je dobar PR! A i Taylor Swift je čudo i hvala ljudima što podsjećam na Taylor Swift – našalila se Dimšić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda njenu pjesmu, kaže, sada i Taylor, čuje.

Pogledajte razgovor:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.