Mjuzikl o neprežaljenoj princezi Diani: Premijera iduće godine na Broadwayu

Foto: Fah

Mjuzikl jednostavna naziva “Diana”, o tragično preminuloj britanskoj princezi koja je ‘uzdrmala’ kraljevsku obitelj i odlučila se za vlastiti put zbog čega je postala bezvremena, iduće će godine biti postavljen na kazališnim daskama Broadwaya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glazbu za mjuzikl napisao je klavijaturist Bon Jovija David Bryan, koji je 2010. godine osvojio dvije nagrade Tony za scenski show Memphis.

Glavna uloga dodijeljena je Jeanni de Waal, kazališnoj glumici koja je nastupala u broadwayskim predstavama ‘American Idiot’ i ‘Kinky Boots’, piše BBC.

O pokojnoj je princezi glumica rekla: “Djelovala je tako da su se zbog nje svi osjećali posebno”, bez obzira na to kojeg su staleža. “Mislim da tu njezinu osobinu svi želimo slaviti.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li mjuzikl biti prikazan u Velikoj Britaniji otkrijte na Frendica.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.