Nagradna igra: Narod.hr i nakladna kuća Verbum daruju Vam hit knjigu “Posljednja vremena – drugi dio”

Najpoznatiji suvremeni kršćanski roman “Posljednja vremena” dobija svoj nastavak, tj. drugi dio u kojem se Papin tajni izaslanik otac Ilija nalazi na tragu Antikristu i sprema se za konačni obračun s njim u svetom gradu Jeruzalemu. Ovaj dugo iščekivani nastavak i vrhunac uzbudljive priče o posljednjim vremenima omiljenog autora Michaela O’Briena (poznatog i po romanima “Otok svijeta”, “Pomrčina sunca”, “Očeva pripovijest”)  na police hrvatskih knjižara u izdanju nakladničke kuće Verbum stiže 5. listopada 2015., istog dana kada će i izvorno izdanje postati dostupno u Americi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom nastavku romana “Posljednja vremena” Papa je redovniku ocu Iliji naložio tajnu misiju: da se približi čovjeku velike svjetske moći za kojeg sumnja da je Antikrist i pozove ga na obraćenje što on i čini, ali svi se njegovi pokušaji da izvrši svoju misiju na koncu pokažu uzaludnima. U ovomu drugom dijelu hit romana “Posljednja vremena” Ilija, sada biskup, u pratnji brata redovnika Henoka ulazi u Jeruzalem upravo u trenutku kada i Predsjednik stiže u grad kako bi započeo novu fazu svojega uspona na vlast i pripravio put svjetskoj vladi. Ilija se nada da će ga uspjeti razotkriti kao Antikrista naviještena u Svetomu pismu te da će upozoriti čovječanstvo na nadolazeću duhovnu opasnost. Neočekivan i uzbudljiv vrhunac ove priče svjedoči o istini da Bog sve okreće na dobro onima koji ga ljube i da će na kraju mudrost biti opravdana, a zlo konačno nadvladano.

Zahvaljujući odličnoj suradnji s američkim izdavačem Ignatius Press i dugogodišnjem prijateljstvu s autorom Michaelom O’Brienom uspjeli smo dogovoriti i realizirati da se Verbumovo izdanje drugog dijela bestselera “Posljednja vremena” objavi istovremeno kada i američko, te će tako hrvatski čitatelji moći biti među prvima u svijetu koji će čitati taj dugo iščekivani roman.

Portal Narod.hr i nakladna kuća Verbum ovom zanimljivom knjigom, daruju čitatelje portala Narod.hr, a nagrade će poštom biti poslane na kućnu adresu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je odgovoriti na pitanje: Tko je glavni lik romana “Posljednja vremena – drugi dio”?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[contact-form-7 id=”104050″ title=”Nagradna igra”]

Prijave primamo do 27.09.2015., a dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila.

Svi oni koji ne uspiju osvojiti knjigu u nagradnoj igri, a ipak žele primjerak za sebe ili svoje bližnje, do 30. rujna mogu iskoristiti poseban popust. Naime, obzirom je hrvatsko izdanje prvog dijela pročitalo više desetaka tisuća ljudi i da stoga očekujemo veliki interes za ovaj dugo očekivani nastavak, pokrenuli smo pretplatu kako bismo vam omogućili da budete među prvim čitateljima i osigurate svoj primjerak romana već prvog dana prodaje te istovremeno ostvarite i popust od 15% na cijenu knjige. O posebnoj pogodnosti kupnje uz popust od 15% čitajte ovdje. O samoj knjizi možete više saznati na linku ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.