Nakon duge i teške bolesti preminuo pjevač Milo Hrnić

hrnić
Montaža: Narod.hr, izvor: Fah

Milo Hrnić, koji je preminuo u 73. godini života, bio veliki zaljubljenik u dalmatinsku pjesmu i proslavljeni zabavljač. Smatrali su ga legendom dubrovačke i hrvatske glazbene scene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševljavao je publiku gdje god bi nastupao, a posljednji veliki koncert pod nazivom ‘To je moja zemlja‘ održao je prije četiri godine na Poljudu.

U dugogodišnjoj je bogatoj karijeri Hrnić je prodao više od milijun nosača zvuka, izdao je 20 albuma s više od 200 pjesama. Tri puta je tijekom 1980-tih pobjeđivao na splitskim festivalima s pjesmama Vrati se, Dalmacijo, ljubav si vječna i Dobra večer prijatelji, hitovima koji se i danas rado slušaju i pjevaju, javlja Dubrovački vjesnik.

‘Kome bi šumilo more moje sinje‘, ‘Požurite konji bijeli‘, ‘Dalmacijo, ljubav si vječna‘, ‘Budi noćas mirno more‘, ‘Golubice bijela‘, samo su neki iz niske hitova kojima je Milo osvajao publiku svih generacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.