Nina Kraljić: Svi u Hrvatskoj vole puno pričati, a u prvi plan se stavljaju negativne stvari

Nastup Nine Kraljić na Eurosongu 2016. iščekivao se kao sada nastup Hrvatske nogometne repreznatacije u Francuskoj, no naša je predstavnica osvojila tek 23. mjesto

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su očekivanja i prognoze bile velike, kombinacija žirija i publike presudila je da Nini pripadne 23. mjesto. Rekli bismo da je svako mjesto u finalu dobro mjesto, ali nama nikad ništa nije dovoljno dobro pa je krenula lavina kritika od haljine do izvedbe, pa čak i njenog mentora Žaka Houdeka.

“U glazbi su bitne tri stvari, želja, vizualizacija i konkretizacija. Mi U Hrvatskoj puno pričamo i maštamo, a nema konkretnosti. Previše se daje pozornosti negativnim stvarima”, rekla je Nina Kraljić za RTL Direkt, dodavši kako ni sama nije zadovoljna svojim nastupom u finalu.

“Ne očekujem ne znam kakve stvari nakon Eurosonga. Ovo će mi biti velika škola. Budimo realni, Eurosong je cirkus”, zaključila je Nina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje ima li života nakon Eurosonga Nina je odgovorila da “nije pravo pitanje ima li života nakon Eurosonga, nego ima li uopće života za mlade u Hrvatskoj”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.