Princ Charles pozitivan na koronavirus: On i vojvotkinja nalaze se u samoizolaciji u Škotskoj

Foto: Fah

Princ Charles ima koronavirus, izvijestili su britanski mediji koji pišu kako zasad ima samo blage simptome te je u samoizolaciji. Njegova supruga Camilla se također testirana i njezin test na koronavirus je zasad negativan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Princ se nalazi u svom dvorcu u Škotskoj, a njegov glasnogovornik kaže kako je princ dobrog zdravlja i zadnjih dana je radio od kuće.

“Vojvotkinja od Cornwalla također je testirana, ali nema virus. U skladu s vladinim i medicinskim savjetima, princ i vojvotkinja sada su u samoizolaciji kod kuće u Škotskoj”, piše u priopćenju njihovog glasnogovornika. Zasad nije poznato kako se 71-godišnji princ zarazio, prenosi Večernji list.

Sumnja se kako se možda zarazio tijekom susreta s princom Albertom od Monaka koji je prije nekoliko dana objavio da je zaražen koronavirusom. Njihov susret dogodio se 10. ožujka, a glasnogovornik princa Charlesa kaže kako je tijekom zadnja dva tjedna princ imao dosta socijalnih kontakata i teško je u ovom trenutku reći kako se zarazio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.