Put suverenosti: 3. 5. na HKS-u Okrugli stol ‘100. obljetnica rođenja dr. sc. Franje Tuđmana’

okrugli stol
Foto: HKS

Odjel za povijest Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Hrvatski memorijalno-dokumentacijski centar Domovinskog rata, Klub studenata povijesti Hrvatskog katoličkog sveučilišta Homo volans i Hrvatska akademska zajednica Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu organiziraju okrugli stol „100. obljetnica rođenja dr. sc. Franje Tuđmana“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrti je to po redu okrugli stol iz ciklusa predavanja, tribina i okruglih stolova naslovljen Put suverenosti kojim se obilježava 30. obljetnica međunarodnog priznanja Republike Hrvatske.

Okrugli stol “100. obljetnica rođenja dr. sc. Franje Tuđmana” održat će se u utorak 3. svibnja 2022. u 11 sati u dvorani „Bl. Alojzije kard. Stepinac“.

Sudjeluju dr. sc. Jakov Žižić s Odjela za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta, izv. prof. dr. sc. Vladimir Lončarević i dr. sc. Stipe Kljaić s Hrvatskog instituta za povijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim prisustva uživo osiguran je i izravan prijenos na YouTubeu kanalu Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.