Susret hrvatske katoličke mladeži u Dubrovniku 26. i 27. travnja

Susret hrvatske katoličke mladeži (SHKM) u Dubrovniku održat će se 26. i 27. travnja ove godine gdje se očekuje, kao i do sada, dolazak mnoštva mladih iz Hrvatske, najavljeno je danas iz Dubrovačke biskupije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori SHKM-a uputili su poziv svim mladima, da pošalju izvještaje i fotografije sa svojih druženja na e-mail adresu mediji.shkm2014@gmail.com, kako bi se mogli objaviti na stranici Susreta hrvatske katoličke mladeži u Dubrovniku www.mladi-dbk.com.

Mladi svih biskupija pripremaju se intenzivno kroz kateheze i razne radionice. U župi sv. Pavla u Retkovcu vlč. Tomislav Kralj održao pripremnu katehezu za 110 mladih na temu slobode i vjernosti dok su mladi Dubrovačke biskupije slušali i dalje prenosili na svojim župama katehezu o braku „Biti velikodušan“ a sljedeći dan su otvorili diskusiju o problemu „ depresije kao bolesti zapadnoga društva“, stoji u priopćenju Dubrovačke biskupije.

Susret hrvatske katoličke mladeži održava se inače svake dvije godine u jednom od gradova Republike Hrvatske. Nakon Splita 1996., Rijeke 2000., Osijeka 2002., Šibenika 2004., Pule 2006., Varaždina 2008., i Zadra 2010. , Dubrovnik je preuzeo od Siska organizaciju sljedećeg velikog događaja za mlade cijele naše domovine s ciljem da uključi i „ probudi“ cijelu biskupiju u čemu smatraju da su uspjeli, saznajemo sa stranica SKHM – a Dubrovnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.