U čast junacima Domovinskog rata: Završen 23. konjanički maraton arapskih konja

Foto: Matea Jalžečić

Jahanje preko elegantnog mosta na rijeci Savi u Martinskoj Vesi najavilo je u petak navečer završetak 23. konjaničkog maratona arapskih konja, priopćili su iz Udruge arapskih konja Moslavine iz Volodera. To moslavačko selo pod sloganom „Tradicija prošlosti – potreba budućnosti“ ishodište je maratonu u neprekinutom nizu pune 23 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovogodišnje kao i dionice prethodnih maratona uz Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja odaju počast junacima Domovinskog rata. Ovogodišnji u nekoliko dana spojio je Moslavačku i Zagrebačku goru sve do vrha Sljemena, a potom jahanjem središtem Zagreba spustio se do nizinske rijeke Save.

Sudionici kažu – događaj za pamćenje. U sedlu su bili Željko Petters, Domagoj Petters, Matilda Glibo, Katja Biondić, Marko Cvetičanin, Tanja Petters Stanić, a logistiku su činili Željko Junković, Višnja Široki i Daniel Nebojan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.