(VIDEO) Kikići, Medenjaci i Genijalci iz izolacije snimili spot za Zagreb ranjen potresom

Foto: snimka zaslona

Novi spot Kikića, Genijalaca i Medenjaka posvećen je njihovom voljenom ali ranjenom gradu a nastao je u vrijeme potresa i izolacije i poziv je svima da se uključe u njegovu obnovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon spotova novih pjesama „Hrabrice“ i „Kad sve se ljulja“ optimistična, vesela, raspjevana i neumorna ekipa okupljena u ovim zborovima nastavila je vježbati zajedno na online probama i stvarati. Rezultat velikog truda i entuzijazma malenih i većih pjevačica i pjevača, ali i njihovih roditelja je spot za novu autorsku pjesmu “Za Zagreb” čiji tekst, glazbu, aranžman i audio produkciju potpisuje voditeljica zbora i redovna članica Hrvatskog društva skladatelja prof. Maja Rogić, a montažu spota petnaestogodišnja članica Teen zbora Genijalci Dorotea Prosnik. U spotu sudjeluje šezdeset i osmero djece i mladih iz Zagreba, Rijeke i Švicarske u dobi od 2 do 16 godina, a sav je materijal snimljen u njihovim domovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.