(VIDEO) Marija Husar i Siniša Hapač – prekrasna izvedba adventske pjesme „Zlatnih krila“

Snimka zaslona

Siniša Hapač, prvak opere HNK-a, i Marija Husar, popularna pjevačica iz Zagreba, izveli su za Laudato TV izvedbu vrlo popularne adventne pjesme „Zlatnih krila“. O tome tko su ovo dvoje sjajnih ljudi i kakva je izvedba njihove pjesme pročitajte i poslušajte u tekstu i video prilogu koji slijedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Siniša Hapač, bariton HNK-a, je rođen u Zagrebu 10. srpnja 1970. Od 1990. do 1999. godine učio je solo pjevanje kod profesora Marija Gjuranca. Godine 1996. usavršavao se na milanskom Conservatorio Giuseppe Verdi. Član Opere HNK postao je 1998. godine u svojstvu zborskog pjevača, a solist opere postao je 2004. godine. Godine 2008. promaknut je u status prvaka opere

„Čovjek kao duhovno biće vrlo je blizak Bogu, njegova smo djeca, a umjetnost izvorno dolazi od Boga. Bog je najveći umjetnik te je nenadmašan. Čovjek samo kopira ono što je Bog već stvorio.“  (Siniša Hapač)

Marija Husar, Zagreb, 25. lipnja 1975., hrvatska pjevačica, skladateljica i bivša članice nekad popularne grupe Divas, u kojoj je bila od 1995. do 2005. godine kada su se razišle. Danas se velikim djelom, iz ljubavi prema Bogu, posvetila duhovnoj glazbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Shvatila sam da je samo i isključivo Bog izvor takve ljubavi i da to ne mogu naći u ničemu i nikome drugome na ovome svijetu. Tim događajem ušla sam u najveću avanturu svog života koja se zove vjera i Bog“ (Marija Husar)

Video:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.