Ademi se vraća na teren: Nitko mi ne može vratiti dvije godine života, ali…

Foto: Fah

Arijan Ademi vraća se na teren nakon dvije godine, no nije prestao biti aktivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Non-stop sam bio u sportu, igrao sam tenis, padel, pa počeo i s kick-boxingom. Igraš jedan sport, izguštaš se, pa prijeđeš na drugi, držao sam tu fizičku spremu. A kad su mi maknuli suspenziju, onda sam počeo s ozbiljnim treninzima. Izbacio sam padel i tenis, tu i tamo otišao na kick-boxing, radio sam dodatno na fizičkoj spremi, na prevenciji od ozljeda. Zbog svega sam toga optimist”, kaže za Sportske novosti.

“Izgubio sam dvije godine karijere, možda i najbolje godine igrački i, da, to mi nitko ne može vratiti. Međutim, ne razmišljam više o tome jer kad tako razmišljaš, to te ubije; gledam samo o budućnost. Nogometno sam puno izgubio, ali stasao sam u glavi, zadovoljavaju me neke druge stvari u životu. Postaviš drugačije ciljeve, cijeniš neke sitnice koje prije nisi cijenio. Najviše sam napredovao psihički, s obzirom na to da me sve to nije ubilo, jako me ojačalo. Upoznao sam nove ljude, nove prijatelje, sazrio sam kao čovjek i to je, na kraju, ipak najveći dobitak”, poručuje.

“Ono što mi je najviše značilo u ove dvije godine bila je baš ta bezrezervna podrška. Svih. Kluba, obitelji, prijatelja, navijača… Volio bih da dođu u velikom broju, ali, zapravo, ja samo želim istrčati na teren, to je jedino o čemu razmišljam”, dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svjestan sam da u klubu puno očekuju od mog povratka, ali ja nemam pritisak, siguran sam u sebe, znam da ću pomoći Dinamu. Osvajat će Dinamo naslove kad se vratim! I ništa mi ne može stvoriti presing i otežati put povratka”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.