Aguero prekida karijeru zbog problema sa srcem?

Foto: fah

Napadač Barcelone i legenda Manchester Cityja Sergio Aguero spreman je otići u mirovinu od idućeg tjedna, prenose španjolski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tridesettrogodišnja nogometna ikona trebala bi napustiti nogomet nakon 18 godina na profesionalnoj razini, nakon nedavnih komplikacija koje su izašle na vidjelo u jednoj od prvih njegovih utakmica u La Ligi.

Bivši napadač Manchester Cityja doživio je srčanu aritmiju tijekom domaćeg remija 1:1 protiv Alavésa početkom studenog. Problem je to zbog kojeg je Argentinac prvotno trebao biti izvan igre tri mjeseca.

Međutim, prema novim informacijama novinara Gerarda Romera, Sergio Aguero će se sada zapravo umiroviti kao izravna posljedica spomenutih poteškoća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Romero dodatno naglašava kako će idući tjedan biti zakazana konferencija za novinare na kojoj će se objaviti povlačenje Sergia Aguera iz nogometa, što će nedvojbeno biti emotivno za igrača, ali i za sve ljubitelje nogometa, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.