Đoković: Težak meč, ali uživao sam u njemu; Zverev: On je najbolji u povijesti

Foto: fah

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković završio je nastup na ATP Finalu u Torinu porazom od Nijemca Alexandera Zvereva u polufinalnom meču. Nakon velike borbe u tri seta Đoković je izjavio kako je bio impresioniran igrom Zvereva, za kojega je rekao da mu je prijatelj i izvan terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– On je jedan od najboljih servera na svijetu, što je pokazao i ovaj put. Nekoliko puta se izvukao servisom. Bio je ovo težak meč, ali uživao sam u njemu, bila je to velika bitka i tenis visoke kvalitete, rekao je Đoković.

– Saša mi je prijatelj i izvan terena. Stvarno nije lako biti blizak s nekim ako ste ujedno i suparnici, ali dobro se slažemo. Oduvijek smo imali lijepi odnos, često pričamo o životu. Naravno da na terenu obojica želimo pobijediti, ali među nama postoji poštovanje koje je važnije od toga jesi li pobijedio ili izgubio. On je sjajna osoba, izvrstan tenisač i siguran sam da će uskoro biti i Grand Slam pobjednik, rekao je Đoković.

Alexander Zverev je ove godine na putu do zlata u Tokiju svladao Đokovića u polufinalu olimpijskog turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bio je ovo fantastičan meč. Ove godine igrali smo pet puta i svaki put je to bila velika borba. Na svijetu ne postoji čovjek koji zaslužuje više poštovanja od Đokovića. On je najbolji svih vremena, mislim da ljudi to zaboravljaju i nikako da shvate, rekao je Zverev, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.