Messi u ulozi menadžera: Iz PSG-a tjera Icardija, dovodi Aguera?

messi
epa09494398 Paris Saint Germain's Lionel Messi celebrates scoring the 2-0 lead during the UEFA Champions League group A soccer match between PSG and Manchester City at the Parc des Princes stadium in Paris, France, 28 September 2021. EPA/IAN LANGSDON

Nogometaš francuskog PSG-a Mauro Icardi mogao bi ostati i bez agentice koja se brine o njegovoj karijeri, radi se o Wandi Nari. Kako pišu talijanski mediji moglo bi doći do razlaza, a njenu ulogu mogao bi privremeno preuzeti Lionel Messi, koji je prošlog ljeta iz Barcelone stigao u Pariz. Naravno, ne doslovno, ali Lionel se želi riješiti Icardija. Messi je prema pisanju većine medija kao što se i  očekivalo postao najveći autoritet u svlačionici francuskog kluba, usprkos Neymaru i Mbappeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je prema pisanju španjolskog El Nacionala zbog svega vezanog uz Icardija i njegovu agenticu ljut te je navodno od kluba zatražio prodaju Icardija. Takva situacija Messiju unatoč, i njegovom autoritetu, dovodi do podjela u PSG-ovoj svlačionici. PSG je spreman pustiti Icardija u Barcelonu, u zamjenu bi mogli dobiti Sergija Aguera, koji je ovog ljeta došao u Barcelonu iz Manchester Cityja besplatno. Glavni razlog dolaska Aguera na Nou Camp bio je odličan odnos s Messijem. No na kraju je ponajbolji nogometaš svijeta napustio Barcelonu na opće iznenađenje mnogih, dok se Aguero teže ozlijedio.

Messi ne odustaje te na kraju želi ipak zaigrati s Aguerom, kad već ne može na Nou Campu moglo bi to biti na Parku prinčeva. Dolaskom Aguera Messi bi doveo prijatelja, a i riješio bi se ‘nepoćudnog’ Icardija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.