Ako Brazilac Tete vrijedi 50 milijuna eura koliko tek onda vrijede Petković i Olmo?

epa08027597 Shakhtar Donetsk's Tete (L) in action against Manchester City's Nicolas Otamendi (R) during the UEFA Champions League group C soccer match between Manchester City and Shakhtar Donetsk at the Etihad Stadium in Manchester, Britain, 26 November 2019. EPA/PETER POWELL

Nakon uspješne godine, zaključene uvjerljivom pobjedom protiv Rijeke,  pred Dinamom su novi izazovi, prije svega odmor, zimski prijelazni rok, pa onda sve ispočetka. No, prije svega zimski prijelazni rok, navodno bi najbolji igrač Dinama Dani Olmo ipak mogao ostati na Maksimiru do ljeta, odnosno do završetka Europskog prvenstva. Naravno, zasad su sve opcije otvorene…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, ako će već Olmo ostati na Maksimiru neće u dresu Šahtara, kluba koji je ove sezone vodio žestoku borbu s Dinamom u Ligi prvaka, ostati 19-godišnji Brazilac Tete, koji je navodno na korak do potpisa s minhenskim Bayernom, neki tvrde kako je transfer već dogovoren.

Mnogi će na takve tvrdnje samo sa skepsom odmahnuti rukom, riječ je o igraču kojeg navijači i igrači Dinama jako dobro pamte, naime, Tete je hladnokrvno realizirao jedanaesterac na Maksimiru u osmoj minuti sudačke nadoknade za konačnih 3:3 protiv Šahtara u utakmici koja je, pokazalo se, bila ključna za ispadanje hrvatskog prvaka iz Europe ove sezone, prenose Sportske novosti.

Vijest da će Tete otići u Bayern lansirao je brazilski portal Gaucha ZH, a prenijeli su ju Sport Bild i Sky Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema navodima brazilskog portala posao je već dogovoren uz odštetu od 50 milijuna eura, ali njemački mediji tvrde da interes svakako postoji, ali da je cijela priča daleko od dogovorene.

Ako Tete vrijedi 50 milijuna eura, koliko tek onda vrijede Olmo, Petković, Oršić…, Dinamovi igrači koji su dominirali protiv tog istog Šahtara u obje utakmice, dakle, i u Harkivu i u Zagrebu, iako su obje završile podjelom bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.