Ako želi ostati u Milanu Mario Mandžukić će se morati dokazati?

Foto: fah

Hrvatski napadač, nogometaš Milana, Mario Mandžukić, dosad nije opravdao epitet pojačanja u Milanu, doduše nije imao ni previše prilika, dobrim dijelom ograničile su ga ozljede, koje su ga odvojile od terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Mandžukić je upisao tek 158 minuta u dresu Milana, a nakon toga je došao u probleme s ozljedama. Osjetilo se kako Mandžo nije potpuno spreman nakon duže pauze te dužeg razdoblja neigranja, u Milanu nisu sigurni kada će se vratiti, a ugovor je potpisao na pola godine, dakle, on ističe ovog ljeta. Pojavile su se u dijelu medija, a o čemu smo već pisali, informacije da će ugovor automatski biti produžen ako Milan izbori plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone, što je više nego izvjesno.

No, kako piše Tuttosport to neće biti jamstvo hrvatskom napadaču.

“Odlučujuće će mu biti utakmice kada se vrati na teren. Mora igrati dobro ukoliko želi ostati. Odluku će donijeti treneri Pioli”, piše Tuttosport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.