Aktualni trener Bayerna o svom nasljedniku: ‘Niko Kovač je užasno marljiv i jako dobar izbor’

Foto: Twitter

Voljom ždrijeba odlučeno je danas kako će se u polufinalu Lige prvaka igrati pravi europski nogometni klasik Real protiv Bayerna. Modrić na Robbena… Negdje u to vrijeme Njemačkom i Hrvatskom prostrujila je vijest kako će klupu kultnog njemačkog kluba preuzeti bivši hrvatski izbornik Niko Kovač. Kovač će sjesti na klupu Bayerna nakon završetka sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ždrijeba konferenciju za tisak održao je Bayernov aktualni trener Jupp Heynckes. Naravno, nije mogao izbjeći ni pitanja o svom nasljedniku Niki Kovaču.

“Niko je na mene ostavio izuzetno pozitivan dojam. Iznad svega on je užasno marljiv, što nije česta karakteristika, on je inovativan i ima sjajnu komunikaciju sa svojim igračima. Mislim da je on jako dobar izbor i da će to funkcionirati”, kazao je Heynckes nakon čega je dodao:

“Nakon dolaska u Eintracht 2016. godine spasio je klub od ispadanja i upisao dvije pobjede protiv Borussije Dortmund što je za mene veliko ostvarenje jednog trenera. U Frankfurtu radi s igračima različitih nacionalnosti, što je jako dobro. Mislim da je on idealan kandidat za klupu Bayerna.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo Jupp Heynckes danas ima 72 godine, no, još uvijek je u vrhunskoj formi, i kada je na klupi Bayerna i kada hvali 26 godina mlađeg Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.